0744-476.777       0265-262.918 egreta24@yahoo.com   

Ideologia cofetariei noastre

Fericirea poate sta si intr-un desert.

Fiecare zi are nevoie de o clipa dulce, iar cofetaria Egreta ofera acest lucru clientilor nostri.

Cofetaria Egreta reprezinta un taram de poveste, intr-o lume care poarta cu sine cele mai bune arome ale torturilor, cele mai gustoase prajituri, cel mai savuros miros al produselor de patisserie.

Suntem pregatiti in permanenta sa facem fata cu brio celor mai aprige provocari.

Ne dorim ca produsele noastre sa spuna o poveste delicioasa, de aceea preocuparea noastra este de a rafina retetele in mod constant pentru a ajunge la gusturile fiecarui client, sa fie multumit de produsele noastre.

Misiune

Cofetaria Egreta are ca misiune principala promovarea si dezvoltarea continua a standardelor de excelenta in domeniul serviciilor si produselor de patiserie si a dulciurilor. Obiectivul nostru este de a ne consolida pozitia pe piata locala, de a ne extinde si a ne dezvolta in mod responsabil, astfel incat clientii nostri sa fie in permanenta multumiti de produsele oferite.

Viziune

Ne-am propus sa furnizam servicii si produse de cofetarie de foarte buna calitate pentru clientii nostri, acestia fiind in centrul sistemului nostru de lucru.

Imbinam ideile tale cu pasiunea noastra pentru a te bucura cu desertul pe care il meriti!

Valori

Integritate si Respect: suntem corecti si responsabili, aratand preocupare pentru partenerii, consumatorii si angajatii nostri.

Flexibilitate: avem mereu in centrul preocuparilor nostre dorinta partenerilor si clientilor, adaptandu-ne in functie de dorintele si necesatatile fiecarora.

Grija fata de produsul livrat: punem accent pe calitatea produsului nostru si pe gustul desavarsit, astfel incat fiecare prajitura livrata sa ofere un motiv de bucurie pentru cei care le savureaza.

Ce spun clientii nostri